Clinica Top Aesthetic beneficiaza de o tehnologie revolutionara de ultima ora in ceea ce priveste tratamentele personalizate faciale si corporale – radiofrecventa tripolara, metoda medicala neinvaziva si nedureroasa, ale carei efecte apar inca de la prima sedinta.

Aplicata cu succes de cele mai mari clinici de estetica din Europa si din lume, metoda s-a impus ca tratament de prima intentie pentru persoanele care vor sa-si remodeleze fata si corpul sau vor sa ajunga la greutatea ideala.

Combinata cu alte tehnici de care dispune clinica noastra, radiofrecventa tripolara este tratamentul personalizat ideal penru oricine are grija de sanatatea si frumusetea sa.

Dotarile clinicii.

Clinica noastra dispune de spatii de asteptare si tratament placut utilate si modern dotate, care sunt o experienta deosebita pentru pacientii nostrii. „Ne-am dorit o clinica de inalta tinuta atat in ceea ce priveste spatiul de tratament cat si in ceea ce priveste personalul si tratamentele oferite, si echipa care a lucrat la punerea in practica a visului nostru a inteles perfect ideea si nevoile pacientilor. Furnizand servicii de ultima generatie in ceea ce priveste zona de intrepatrundere intre procedurile spa-ul si cele medicale, clinica noastra isi doreste sa ofere pacinetilor care ii trec pragul un inalt nivel de profesionalism si de relaxare, pe langa servicii medicale de exceptie.”, Raluca Gavris – manager.

Amplasare.

Aflata intr-o zona centrala, deosebit de accesibila, clinica noastra isi asteapta clientii pe bulevardul Iancu de Hunedoara, in apropierea intersectiei cu strada Ciprian Porumbescu, intr-o cladire cu arhitectura specifica Bucurestiului, restaurata si modernizata recent pentru a ne permite sa oferim clientilor nostrii conditii deosebite de cazare pe durata tratamentului. Spatiile aerisite, cu finisaje moderne va intampina inca de la intrare, oferindu-va cateva ore de relaxare petrecute intr-o atmosfera deosebita, cu servicii de top intr-o locatie luxoasa. Este locul perfect unde sa reusiti sa lasati deoparte grijile, problemele si un program mult prea incarcat. Inconjurati de o atmosfera profesionista, calda, clientii nostrii descopera bucuria de a avea grija de corpul lor, in aceasta adevarata fantana a tineretii, unde revin cu placere de fiecare data.

Angajatii nostrii

Personalul clinicii, va intampina cu caldura inca de la intrare permitandu-va sa va acomodati cu atmosfera relaxanta a clinicii, sa fructificati experienta in clinica noastra atat din punct de vedere al tratamentului pe care il aveti de efectuat, dar si din punct de vedere al petrecerii timpului intr-un spatiu placut si primitor. Intreaga echipa este alcatuita din profesionisti de inalta tinuta, capabili sa conduca tratamentul in cel mai eficient si sigur mod posibil. Cu experienta si profesionalismul echipei noastre de specialisti, nu aveti altceva de facut decat sa petreceti cateva ore placute si relaxante, in cel mai sigur mod pentru sanatatea dumneavoastra. Echipa noastra, formata din profesionisti de exceptie, va sta la dispozitie cu raspunsul la orice intrebare, cu sugestii si sfaturi, ori de cate ori simtiti nevoia, sau considerati ca v-ar fi utile. Atmosfera calda cu care va inconjuram isi are radacinile in increderea in cunostintele si deprinderile noastre, in nenumaratele succese pe care le avem, in echipa pe care o formam si mai ales, in experienta si capacitatea noastra de a raspunde oricarei solicitari, de a evolua continuu si de a ne adapta celor mai noi proceduri si situatii. Fiecare membru al echipei beneficiaza de trainig continuu si sustinut pentru a fi la curent cu cele mai noi si eficiente proceduri.

Aparatura

Dr. Dieter Manstein si Dr. Rox Anderson sunt cei care au pus bazele conceptului de criolipoliza, in spitalul Massachusetts General Hospital, reusind sa demonstreze si sa dovedeasca eficienta metodei de reducere a stratului de tesut adipos cu ajutorul frigului. Tot ei sunt cei care au proiectat primul aparat de criolipoliza, patentand aparatul dar si metoda. Dispozitivul medical care este utilizat pentru congelarea stratului de tesut adipos, poarta denumirea comerciala LipoCryo si detine toate certificarile de calitate care ii permit utilizarea in tratamentul uman, si anume CE.ISO13585.ISO9001.CFS. C/O. Tensiunea de alimentare a dispozitivului este de 220V, functionarea fiind la 110V, aparatul fiind dotat cu un adaptor. Temperatura la care lucreaza este de 3.2°C, temperatura care nu permite distrugerea tesutului adiacent tesutului adipos. Presiunea aplicata pliului de grasime poate varia intre 0-100 kPa, in functie de grosimea pliului si de sensibilitatea pacientului. Dotarea de care dispune clinica noastra, intruneste cele mai noi standarde de siguranta in lucru, grija fata de clientii nostrii fiind prioritara. Principiul medicilor “Primum non nocere” (in primul rand sa nu faci rau), ni-l insusim fara rabat. Utilizand aparatura de ultima generatie, a carei eficienta este atent monitorizata, tratand fiecare pacient cu o deosebita importanta, am devenit o clinica de profesionisti pentru clienti de top din intreaga tara si din strainatate.

Galerie foto